Restaurantul LA SCOICA prin natura sa, si-a creat un renume si un standard in oras atat in materie de bucatarie, cat si prin calitatea serviciilor. Iar  cand vorbim de calitatea serviciilor inevitabil descriem calitatea personalului foarte bine calificat intr-un domeniu unde se cere impecabilul.

Bucatari

la-scoica-bucatar
La o discutie intre prieteni orice subiect deschis despre mancare ajunge pe masa. Dar nu orice masa. Bucatarii nostrii gatesc toate preparatele LA SCOICA exclusiv la comanda pentru a asigura mentinerea proprietatilor, aromelor si prospetimea ingredientelor care fac parte din produsul final.

.

Ospatari

la-scoica-ospatar
In universul restaurantelor parerie clientilor sunt foarte importante si foarte expuse in comparatie cu alte domenii.  De aceea punem foarte mare accent pe profesionalismul personalului nostru in orice subdomeniu (bucatarie, ospatarie, delivery) pentru ca la masa in fata oaspetilor, ei reprezinta LA SCOICA.

.

Delivery

la-scoica--delivery
Esti o persoana activa si iti place idea sa fii tot timpul in miscare? Aplica pentru un post in echipa noastra din “Programul Delivery”.  Urmeaza pasii de mai jos.

.

Daca ai experienta intr-unu din aceste domenii trimite CV-ul tau in format PDF sau Word la adresa de email restaurant@lascoica.ro sau tel: 0726 726 422