LA SCOICA

Pe data de 2 Noiembrie 1997 a fost deschis primul restaurant “La Scoica Ristorante-Pizzeria”. Totul a inceput cu 14 mese avand o capacitate maxima de 50 de persoane fiind in acelasi timp si primul restaurant din Constanta deschis Non-Stop, pe strada Aprodul Purice 1-1A.

25 Decembrie 1999. In noaptea de Craciun, pentru a completa bucuria sarbatorilor de iarna, a fost inaugurata o noua aripa a restaurantului, crescand capacitatea la 200 de persoane. Aceasta extindere/extensie a restaurantului vine ca raspuns a interesului constantenilor pentru preparatele gustoase si a meniului bogat, compus din bucatariile: italiana si romaneasca.

In anul 2008 in urma cererilor venite din partea clientilor, La Scoica a demarat “Programul Delivery” cu livrari la domiciliu in regim Non-Stop, atat in Constanta cat si Navodari, Palazu Mare, Lumina, Ovidiu, Valul lui Traian, Lazu, Agigea. Este inceputul unui nou drum: Suni, comanzi si esti servit la birou sau acasa, non-stop.

Patru ani mai tarziu, pe 5 Iulie 2012, La Scoica a inaugurat terasa de mult asteptata, cu o capacitate de 250 de persoane. O terasa incapatoare cu un design modern, totul intr-un cadru deschis. Ambianta placuta, ecrane TV dispuse geometric si Wi-Fi la discretie, sunt doar cateva dotari care te indeamna sa-ti inviti familia, prietenii sau colegii sa petreceti timpul impreuna. Cu o asezare à la carte, este expusa indeajuns cat sa simti vibratia orasului.

“- Un Martini va rog!” si deja poti spune ca ai inceput seara perfect.

Nu a trecut mult timp si s-a inaugurat salonul “Cozze”. Aprilie 2014. Cu un décor discret si elegant si o capacitate de 80 de persoane, acest salon a devenit in scurt timp alegerea perfecta a petrecerilor private, aniversarilor, meselor festive si a intalnirilor de afaceri. Atentia la detaliu, e definitia care-i face pe oaspetii sa se simta foarte bine. Tot din atentia la detaliu se nasc amintiri vii si placute.

Istoria continua. Cartea de vizita a restaurantului La Scoica a ramas aceeasi: de a oferi oaspetilor sai preparate culinare deosebite din bucataria italiana si cea traditionala romaneasca, cu o servire ireprosabila, intr-un cadru intim si elegant.

Va asteptam cu placere La Scoica sa petrecem impreuna clipe cu adevarat minunate.